Здорове харчування

Системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАССП) за ISO 22000

Головна мета стандартів ISO – гарантія безпеки, надійності та якості продукту або послуги. Для світової спільноти сертифікат ISO – це доказ того, що виробнику і його продукції можна довіряти.

З початку 2000-х «Лакталіс» в Україні співпрацює зі світовим лідером із виробництва фруктових наповнювачів, австрійською промисловою групою AGRANA.

У наших магазинах можна побачити широкий асортимент корисного молока різної обробки: пастеризованого, стерилізованого та ультрапастеризованого (UHT). Давайте розберемося, у чому різниця.

Знайомтеся: молочно-виробничий комплекс (МВК) «Єкатеринославський»* – найбільший розплідник корів породи Brown Swiss в Україні.

Для збору якісної сировини працівники відділу закупівлі молока долають відстань 700-800 км від заводів, охоплюючи 10 областей України та більш ніж 60 ферм.

За умови зберігання в неналежних температурних умовах натуральна молочна продукція компанії може зіпсуватися. Основними ознаками можуть бути: неприємний запах, зміна…

Міф №1. Для виробництва ультрапастеризованого молока використовують «порошкове» молоко. Молоко питне ультрапастеризоване є безпечним та корисним продуктом. Виготовляється тільки з…

Міф №1. В йогурті немає живих бактерій, тому що він зберігається майже місяць, а наявність корисної мікрофлори – не більше,…

Кефір – кисломолочний продукт змішаного молочно-кислого та спиртового бродіння, який виробляється сквашуванням нормалізованого коров’ячого пастеризованого молока спеціальною бактеріальною закваскою. Це…

Стійка дрібнопориста піна: загальні рекомендації по збиванню молока з використанням професійних кавомашин Візьміть охолоджене до +4°С – +6°С молоко Lactel…